مروری بر Google Earth Ver 4

بعد از اینکه شما به سختی این نرم افزار را با حجم 13 مگابایت دانلود میکنید و سپس آن را بر روی سیستم خود نصب میکنید، زمان آن میرسد که وارد نرم افزار شوید ممکن است با وارد شدن به نرم افزار ، خودش به صورت خودکار به سرور گوگل متصل شود و به آن وارد شود (همانطور که میدانید برای اجرای این نرم افزار باید به اینترنت متصل باشید) ، اگر به صورت خودکار به سرور متصل نشد از منوی بالا به File > Server Login… بروید، بعد از چند ثانیه به سرور متصل میشوید و کره ی زمین را در مقابلتان میبینید به راحتی با تکان دادن ماوس و نگه داشتن کلیک ماوس میتوانید به دور این کره ی خاکی بگردید به یاد داشته باشید که با دو کلیک پشت سر هم، میتوانید در منطقه ی مشخص شده Zoom کنید، و اگر همین کار را با کلیک سمت راست انجام دهید ZoomOut خواهید کرد؛ حال اگر کلیک راست را نگه دارید و ماوس را بالا ببرید Zoom و اگر پایین ببرید Zoom Out میشود.
تا اینجا چهار عمل اصلی آن را متوجه شدیم. اگر به سمت چپ نگاه کنید سه منوی Search ، Places و Layers خواهید یافت.
شما در قسمت Search میتوانید به یکی از سه شیوه ی: Fly to برای یافتن شهرها، Find Businesses برای یافتن مکانهای تجاری و Directions برای یافتن راهها استفاده کنید، به یاد داشته باشید که دو مورد آخر فقط برای ایالات متحده میباشد.
اگر شما شهری را پیدا کنید میتوانید با کلیک راست بر روی آن و انتخاب گزینه ی Save Myplace میتوانید آن را در لیست خودتان که در قسمت Places میباشد ذخیره کنید تا راحتتر به آن دسترسی داشته باشید.
در قسمت Layers میتوانید انتخاب کنید که چه نوع عوارضی را سیستم نمایش دهد، شما میتوانید به سیستم بگویید که تنها راهها، خانه ها و … را نمایش دهد.
در بالا تعدادی دکمه خواهید یافت، Print برای چاپ تصویر، Email برای ارسال تصویر به صورت ایمیل و بقیه ی آنها نیز برای تنظیمات بیشتر… .
مهمترین قسمتی که باقی مانده است قسمت تنظیمات است که با رفتن به منوی Tools > Options… میتوانید وارد آن شوید، شما میتوانید همه ی نرم افزار را در این قسمت تنظیم کنید.
در قسمت View میتوانید اندازه ی نمایش محلهای مورد نظر را مشخص کنید، همچنین میتوانید تعداد رنگ در عکسها را مشخص کنید (16بیتی یا 32بیتی) ، میتوانید فیلترهای تصاویر را فعال و غیرفعال کنید، میتوانید اندازه ی آیکان ها را تعیین کنید، میتوانید نحوه ی نمایش آن را و سرعت نمایش تصاویر را مشخص کنید، مدل گرافیک را میتوانید مشخص کنید پیشنهاد میشود اگر DirectX بر روی سیستمتان نصب است این گزینه را بر روی DirectX قرار دهید همچنین میتوانید خط نوشتار آن را نیز تغییر دهید.
در قسمت Cache میتوانید مشخص کنید که چه مقدار از حافظه ی سیستم را به تصاویر این برنامه اختصاص دهند.
در قسمت Control میتوانید سرعت Zoom کردن برنامه را مشخص کنید، میتوانید سرعت ماوس را در آن مشخص کنید.
در قسمت بعدی یعنی Navigation میتواید مشخص کنید که شما چگونه در جهان گردش کنید (با دکمه های سیستم ، با ماوس و…) ، میتوانید اندازه ی نقشه را مشخص کنید و همچنین اندازه ی Zoom ، از طرف دیگر میتوانید مشخص کنید که دکمه های راهنما نمایش داده شوند یا نه!
در قسمت General میتوانید به راحتی تنظیمات کلی را مشخص کنید( آنقدر این تنظیمات ساده اند که نیاز به توضیح ندارند)

نظرات بسته شده است.