دلفین دندان ناصاف

نام علمی : Steno Bredanensis

نام انگلیسی:  Rough-toothed Dolphin  

نام فارسی: دلفین دندان ناصاف

 

 

پراکندگی

مشخصات: دندان‌های این دلفین به‌علت وجود شیارهای طولی و ناصاف هستند. دلفین شباهت زیادی به دلفین بینی‌بطری دارد. شیب بسیار ملایمی بین سوراخ تنفسی و پوزه‌ی دراز آنها وجود دارد. باله‌ی پشتی بلند، سیخ و در وسط پشت قرار گرفته است. رنگ پشت سیاه و زیر گلو و شكم سفید است.

 

اندازه‌ها: طول بدن حدود 5/2 متر، تعداد دندان‌ها در هر طرف آرواره‌ی بالا 19 تا 26 عدد و در آرواره‌ی پایین 19 تا 28 عدد، وزن 160 كیلوگرم.

 

پراكندگی: در ایران، دریای عمان. یك نمونه جمجمه‌ی این دلفین در شیلات چابهار وجود دارد.

 

پراكنش جهانی: تمام آب‌های گرم و معتدل جهان.

 

عادات: به‌صورت اجتماعی زندگی می‌كند. گاهی اوقات با سایر دلفین‌ها از قبیل دلفین بینی‌بطری مشاهده می‌شود. با وجودی كه اكثر دلفین‌های ساحلی از قدرت یادگیری كمتری برخوردارند ولی این دلفین در حالت اسارت بسیار تربیت‌پذیر است.

 

غذا: از ماهی‌های مختلف و اسكوئیدها تغذیه می‌كند.

 

تولیدمثل: ناشناخته. این دلفین قادر است در حالت اسارت با دلفین بینی‌بطری جفت‌گیری و تولید مثل كند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.