منطقه شکار ممنوع تپال، سمنان
|
نام انگلیسی: Tapal protected are نام فارسی : منطقه شکار ممنوع تپال
|
![]() |
|
منطقه شكار ممنوع تپال با وسعتی برابر 30 هزار هكتار در شمال غربی شهرستان شاهرود واقع شده و منطقه ای است كوهستانی و دشتی كه در مجاورت شاهرود واقع شده است . |
|
منطقه تپال با چشم اندازهای بسیار زیبا از دیر زمان محل مناسبی جهت زیستگاه وحوش و محل مناسبی جهت بازدید دوستداران طبیعت به شمار می رود .
این منطقه كه تا قبل از سال 1373 از نظر حیات وحش دچار آسیبهای جدی شده بود جهت احیا ء آن طبق آگهی روزنامه رسمی به مدت 5 سال از سوی شورایعالی حفاظت محیط زیست به عنوان منطقه شكار ممنوع و تحت حفاظت قرار گرفت كه پس از انقضای این مهلت از اول آذر ماه سال 1377 به مدت 5 سال دیگر منطقه شكار ممنوع اعلام گردید هاست این منطقه به لحاظ نزدیكی و مجاورت شهرستان شاهرود و مجن از موقعیت خاصی برخوردار بوده و دسترسی به این منطقه برای گردشگران و دوستداران طبیعت با كمترین زمان و هزینه امكان پذیر می باشد .
از گونه های بارز حیات وحش این منطقه می توان قوچ و میش ،كل و بز ، آهو ، خرس قهوه ای ، پلنگ ، كبك ، كیهو ،كبك دری ، شغال ، و انواع پرندگان وحشی را می توان نام برد.
با سپاس فراوان از جناب رضا اخیانی برای ارسال تصاویر








با سلام .من هم در وبلاگم از تپال عکس گذاشتم خوشحال میشم سری به ما بزنین.